dunlop-wintersport-5-suv-bolja-odvodnja-vode-kolnikdunlop-wintersport-5-suv-poboljsane-lamele-bolje-preklapanje-bolji-grip-snijeg
Karakteristike zimske gume na visokom su mjestu prioriteta svih vozača kada su u potrazi / kupovinom istih. Postoji puno načina kako ćemo reagirati na zimske uvjete na cesti, ali, ugrubo gledano postoje dvije skupine. Prva, koju čini oko 50 % vozača, kaže da su zimski uvjeti najteži u kojima mogu voziti. Druga skupina, kojoj pripada oko 40 % vozača, traži što bolje performase gume na snijegu / ledu / bljuzgi. Drugi fenomen čini stalan rast prodaje SUV vozila, i taj se trend neće prekinuti niti u dolazećim godinama. U Dunlopu nisu mogli napraviti ništa drugo nego jednostavno izvrstan model WiterSport 5 još malo doraditi te ga prilagoditi za SUV vozula. Tako je nastao (pogađate već) Dunlop WinterSport 5 SUV.

SUV-ovi ipak imaju nešto drugačije prohtjeve nego automobili..teži su i viši, a takvo im je i težište. Sile koje se javljaju na gumi veće su, čineći upravljanje i kočenje još izazovnijim . Iz tih razloga, WS 5 SUV ispunjava gotovo sve zahtjeve kupaca, a to su :

  • Odličan grip na mokrim cestama (89 %)
  • Odličnu otpornost na aquaplaning (83 %)
  • Odlično skretanje u zavoj na mokrim cestama (88 %)
  • Odličan grip na cestama pod snijegom (86 %)

Sve to, i još puno više, u sebi ima ovaj Dunlop Wintersport 5 SUV.

Rasploživ će biti od 09/2016, za sada u 14 dimenzija koje pokrivaju 50 % tržišta.

Vaš Darko Bat

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva