Fulda, prvi puta u svojoj povjesti lansira cjelogodišnju gumu : MultiControl. Namijenja j svim vozačima koji žele sigurnost cijele giodine i nežele gubiti vrijeme na sezonske izmjene guma (nije li 97 % ljudi takvo ? ) Bez obzira jeste li na vrućoj auto cesti, kišnom cesti koja prolazi kroz gustu šumu ili se baš vozite po cesti na kojoj je 10 cm snijega “#D Bubble Blade” tehnologija lamela, odvodni kanali na gumi, izvrsna smjesa gaznog sloja kao i površina gaznog sloja pružit će vam izvrsna upravljačka svojstva na cesti, a uza sve to uživat ćete u dugom životnom vijeku gume.

kao bi se postigao balans u upravljanju između ljetne i zimske sezone tu je već prije navedena “3D Bubble Blade” tehnologija koja osigurava konstantno dobar grip na zasnježenim ili mokrim cestama, kao i stabilnost na suhim cestama. Velik broj lamela svara puno malih “pilica” koje doslovce grle cestu osiguravajući dobar kontakt. S druge strane te iste lamele se zatvaraju u kompaktan blok kako bi kočenje bilo što učinkovitije. MultiControl kanali na gumi vrlo efikasno odvode kišu ili bljuzgu tako da i s tog aspekta možete biti mirni. Guma je dodatno ojačana “mostovima” između lamela u odvodnim kanalima čineći vašu vožnju zaista sigurnom.

Gotovo najveći izazov u proizvodnji cjelogodišnjih guma je smjesa gume koja mora zadovoljiti iznimno rastezljive zahtjeve, od brze vožnje po AC kad je asfalt na +50, do odlaska na planinu po cesti pokivenoj snijegom dok je vani – 10. Iz tih razloga ova guma ima najnapredniju smjesu silike kako bi ovaj težak zadatak što efikasnije ispunila. Ljepljivost gume za podlogu ostaje približno ista u svim vremenskim uvjetima.

Bit će raspoloživa od 08/2016 u 18 dimenzija, od 155 do 225 mm širine, promjera 13 do 17 c, visine 70 do 45..

Vaš Darko Bat

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva