Goodyear UltraGrip 8 prva je usmjerena guma u kojoj se nalazi zadnja generacija visokoučinkovite tehnologije Goodyear 3D-BIS po čitavom dezenu gaznoga sloja.  Patentirani sustav trodimenzionalnoga prepletanja blokova (3D-BIS) poduzeća Goodyear omogućuje veći broj lamela u gaznome sloju gume kao rezultat toga.

Jasno, što je lamela u gaznom sloju više, prijanjanje na cestu u teškim uvjetima je bolje: gusti raspored lamela omogućuje gumi na snijegu i ledu dodatno prianjanje jer svojim rubovima doslovno grizu snijeg i led te čvrsto prianjaju budući da do rastvaranja lamela dolazi prije nego što dođu u kontakt s podlogom.

Za učinkovito postizanje upravljivosti na volanu te najveće moguće sile kočenja, blokovi moraju biti kruti i čvrsti. U tu su svrhu inženjeri razvili lamele s trodimenzionalnim prepletanjem (“3D Interlocking Effect”). Unutar svake lamele na stijenkama se nalaze piramidalna izbočenja i udubljenja. Kad blok gaznoga sloja dođe u kontakt s cestom, lamele se zbog specifičnog oblika napolitanki čvrsto zatvaraju. Time se postiže zahtijevana krutost blokova, koja omogućuje izvrsnu upravljivost i reagiranje na suhim i mokrim cestama.

Ako smo vas zainteresirali za ovu gumu , nazovite nas telefonom, ili pošaljite upit na mail….
Kliknite na link za cijenu Goodyeara UltraGrip 8…

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva