snijeg, cesta, teški, uvjeti, zapusi, led, alpe, handlinggoodyear-ultra-grip-performance-naruciti-bat.jpg

Na tržište dolazi nova visokoizdržljiva zimska guma Goodyear UltraGrip Performance koja se odlično ponaša u svim zimskim uvjetima: na snijegu, bljuzgavici i ledu. Nova guma nastavlja priču uspješnih guma UltraGrip kojih je u proteklim godinama prodano približno 60 milijuna na temelju čak 44 godine inovacija.

Guma se može pohvaliti odličnim prianjanjem i izuzetno je upravljiva u svim zimskim uvjetima, a za to su zaslužne poboljšane lamele sa sustavom međusobnoga prepletanja, usavršeni dezen gaznog sloja i brojni aktivatori blokova. U usporedbi s konkurentskim gumama Goodyear UltraGrip Performance osigurava čak tri posto kraći put kočenja na snijegu[1], a treba istaknuti i povećanu otpornost na akvaplaningu na mokroj i bljuzgavicom prekrivenoj cesti te veću izdržljivost na suhim i zaleđenim cestama tijekom čitavoga životnog vijeka. [2] Guma ima indikator habanja gaznog sloja pomoću kojega vozač može lakše procijeniti kada gumu treba zamijeniti novom.

[1] S obzirom na prosjek četiriju glavnih konkurentskih guma. Mjerenja je po narudžbi Goodyeara proveo TÜV SÜD Automotive u prosincu 2014. i siječnju 2015.; dimenzija gume: 225/50R17 98V; vozilo na testu: BMW 320d; mjesto: SaariselkaIvalo (FI), Mireval (F), Montpellier (F), TÜV SÜD Allarch (D), TÜV SÜD Garching (D); broj izvještaja: 713051336

[2]u odnosu na prethodnicu

Znamo da ste je već poželjeli 🙂

Za eventualna pitanja ili narudžbu jednostavno nas kontaktirajte mailom ili telefonom..

Vaš Darko Bat

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva