Već i u našim krajevima dobro poznata tvornica guma Hankook lansirala je novi cjelogodišnji model Kinergy 4S (4S označava “Four Season”). Ova guma ima harmonične i ujednačene performanse tijekom cijele godine, služeći kao dobra zakonska alternativa kad se snijeg neočekivano pojavi na cesti, jer naravno na sebi ima oznaku snježne pahuljice u planinskom vrhu. Ako je za vjerovati proizvođaču, ova je guma idealna za korištenje u podneblju koje ima povremene , ne prejake snježne padavine te podneblja koja nemaju ekstremne temperaturne razlike.
Hankook ovom gumom kombinira prednosti ljetne gume (kratak zaustavni put i dobre vozne karakteristike na suhim i mokrim kolnicima od viših temperatura) s prednostima zimskih guma, posebno u području trakcije i kočenja na skliskim cestama ili manjih snježnih padalina.

“Ljetna” ramena na gumi dobila su veće blokove s užim razmacima između istih, kako bi se što bolje međusobno spajali u bržoj vožnji zavojima. Posebne ljetne lamele daju bolju preciznost u upravljanju. Ispod površine nalazi se ekstra širok pojas u karkasi, koji potpomaže da se čestice silike i gume što bolje promiješaju. Rezultat ovog je trajnost gume , reducirano trošenje, produžen životni vijek gume. Kombinacija 4 široka kanala na gaznom sloju osigurava optimalnu drenažu vode i vrlo dobro snalaženje u bljuzgi.

Ova je guma nasljednica proslavljenog Optima 4S, biće raspoloživa u veličini felge 14-18 cola, širinama 155-255, indeksima brzine T-V.

Vaš Darko Bat

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva