Vas će SUV, kao i njegova vozna svojstva zablistati s novim Goodyearom F1 Asymmetric 3 SUV, gumom posebno razvijenom za brzo rastući segment SUV vozila.
Zašto je ova guma odličan izbor ?

Za vozače sportskih terenaca u svakom slučaju je za preporučiti ljetna guma Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV koja pružaa optimalno kočenje i upravljivost u svim uvjetima. Kao novost u ovoj godini Goodyear je predstavnica gumu Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, najnoviji model u seriji guma Eagle F1 Asymmetric koji se usredotočuje na optimalno kočenje i upravljivost u svim uvjetima. Glavna je značajka gume Eagle F1 Asymmetric 3 SUV tehnologija Active Braking, zahvaljujući kojoj se tijekom kočenja povećava kontaktna površina gume, a time i njezino prianjanje, što joj omogućuje kraći zaustavni put na suhim i mokrim cestama. Bolje prianjanje te posljedično učinkovitije kočenje i upravljivost osigurava i tehnologija Grip Booster, koja uključuje ljepljivu mješavinu zbog koje guma bolje drži površinu ceste.

Glavne prednosti Eagle F1 Asymmetric 3 SUV gume potvrđuju i testovi TÜV Süd provedeni prema narudžbi Goodyeara. Rezultati su pokazali da nova guma na suhim i mokrim cestama ima zaustavni put kraći za 1,2 metra . Za gumu je također značajna tzv. tehnologija SUV-Optimized Construction, koja doprinosi boljoj upravljivosti vozila kod velike brzine, povećava krutost gume u zavojima i smanjuje habanje gaznog sloja, te tehnologija UHP Cool Cushion Layer, koja smanjuje otpor kotrljanja. Ljetna guma Eagle F1 Asymmetric 3 proizlazi iz uspješne serije Eagle i osigurava bolji nadzor nad vozilom te omogućuje užitak u vožnji. Gumu karakterizira i kraći zaustavni put na suhoj i mokroj površini.

Prikaz fantastično optimizirane konstrukcije gume :

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/HnFxRisjZGQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva