Nema vas puno, ali ipak ste tu : ljubitelji Vredestein guma , nizozemske tvornice koja doživljava renesansu od kada ih je kupio indijski Apollo, imamo nešto za vas : novi Wintrac Extreme S. Pa , idemo nešto reći o njoj :

Kao nasljednik gume Wintrac xtreme, Wintrac xtreme S dizajniran je za teške uvjete najhladnijeg godišnjeg doba. Izvanredan hvat i velika preciznost upravljanja čine gumu Wintrac xtreme S iznimno sigurnom na snijegu, ledu i bljuzgavici kao i na suhim i mokrim hladnom podlogama. Tehnologija lamela Internal Sipe Locking (ISLT) diže gumu na još višu razinu, osiguravajući gumi Wintrac xtreme S veliku stabilnost pri visokim brzinama te je ona svojim indeksom brzine Y prikladna i za najbrže automobile svijeta (do 300 km/h). Uz odlične performanse na Snijegu i Smrzavici te prikladnost za Superbrzu vožnju, zimska guma dizajnirana u suradnji s Giugiarom posjeduje i neupitan Stil. I tako nastaje Wintrac xtreme S.

Odličan hvat i precizno upravljanje na snijegu, ledu i bljuzgavici ključne su odlike gume Wintrac xtreme S. Optimalno prianjanje i hvat rezultat su velikog broja lamela na gazećoj površini. Lamele se mogu podijeliti na dvije vrste: središnji blok sadrži ravne lamele radi što boljeg prianjanja i kraćeg zaustavnog puta na snijegu i ledu, dok cik-cak uzorak lamela na ramenima gume osigurava odličnu upravljivost na skliskim površinama. Gazeća površina gume Wintrac xtreme S sadrži dva vrlo široka kružna žlijeba. U kombinaciji sa žljebovima u obliku slova V u stabilnom središtu gume, postiže se učinkovito izbacivanje vode i optimalno prianjanje na mokrim podlogama. Uz dobro poznatu oznaku M+S guma Wintrac xtreme S nosi i simbol tri planinska vrha s pahuljom snijega te se kao zimska guma može prodavati širom svijeta.

Informacije o ovoj zanimljivoj gumi na upit…

Vaš Darko Bat

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva