Novi Michelinov proizvod vozačima nudi nastavak putovanja nakon probušene gume te siguran dolazak do servisa. Naravno, u pitanju je sprej za krpanje guma koji omogućava brtvljenje oštećenja te pumpanje gume na 0.8 bra, za što u Michelinu kažu da je “siguran pritisak”. Jasno, s takvom se gumom smijete voziti najviše 80 km/h.
Boca sadrži 500 ml spreja, što je dovoljno za dimenziju gume do 245-45-17, i ne zahtijeva nikakav dodatan alat.
U paketu se još dobivaju zaštitne rukavice, podloška za koljena, kutiju u koju ćete odložiti praznu bocu te jednostavne upute. Kad se dokotrljate do servisa pjena se najjednostavnije ispire toplom vodom, bez ljepljivih ostataka po gumi, kako je prije znalo biti.

Po Michelinovom internom testiranju (znači ono nije neovisno potvrđeno), njihov je sprej ispao najbolji. Test se sastojao u tome da se u gumu 205-55-16 zabije čavao debljine 4 mm, dužine 50 mm. Tada se guma vozila i trebalo ju je vozili 100, 200 te 400 km kad se taj čavao izvadio te je bio ubrizgan sprej za krpanje. Jedino je Michelinov sprej uspio zabrtviti gumu nakon 400 km vožnje dok su svi ostali konkurenti zapeli nakon najviše 200 km.

Obavijestit ćemo vas čim ćemo to imati u ponudi.

Vaš Darko Bat

 

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva