Ponekad mi se čini da ekipa iz Nokiana uopće ne spava, svako malo nešto novo… 🙂

Dakle , Nokian je predstavio dvije nove gume za SUV-ove pod imenima Line SUV te ZLine SUV. Jasno, dimenzije i namjene su im različite.

Line SUV stvoren je za manje i srednje SUV-ove, kaoo što u Nokianu kažu, to je korektan izbor za one koji vole sigurnu vožnju te ponekad žele osjetiti čari blaže terenske vožnje. Iz tog razloga ta guma ima pojačane bokove (nemojte to miješati s XL oznakom) kako bi se spriječila oštećenja od porezotina kamenja ili grana. Ova je guma također i vrlo komforna i tiha, a dobro ponašanje na mokrom se podrazumijeva. Radi se u 32 dimenzije u veličinama 15-19 cola, s T, H ili V indeksima brzine.

S druge strane, ZLine je nešto potpuno drugačije. To je guma koja je jako dugo osmišljavana kako bi vozač iz svog SUV-a mogao izvući puni potencijal (jasno je na što se misli). Ova guma postiže iznimnu trajnost te sposobnost upravljanja. Ova se guma ponaša logično i responzivno na vrlo visokim brzinama. Namijenjena je najvećim i najbržim SUV-ovima na europskom tržištu. Radi se u 25 dimenzija 17-22 cola, s V, W ili Y indeksima brzine.

Želite ih na svom SUV-u ? Kliknite ovdje za narudžbu.

Vaš Darko Bat

 

 

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva