Nova, druga generacija hiperpopularne Goodyearove cjelogodišnje gume (koja, inače, pod raznim imenima postoji već 30-ak godina !) vrlo je ugodno iznenadila ekipu novinara engleskog Auto Expressa, na najnovijem testiranju cjelogodišnjih guma.
Završivši konačno testiranje ocjenom “Preporučljiva”, ova se guma posebno dobro ponašala na raznim testovima s mokrim kolnikom. Osvojila je 1. mjesto u disciplinama u zaustavljanju na mokrom kolniku, upravljanju na mokrom kolniku te u vožnji kružnom stazom (pogađate, mokrom). U stvari, gledajući perspektivu prosječnog vozača, može li bolje ? Ovaj je rezultat svrstava među vrhunske igrače među proizvođačima all season guma.
Njen je nastup na mokrim kolnicima još važniji gledamo li i naše podneblje (npr. Primorje) gdje kiše zna biti “na izvoz”, relativno se često proglašavaju i zimski uvjeti za više krajeve te županije.

Zbog te karakteristike očekuje se da će guma imati izvrsne prodajne rezultate u Engleskoj. Također, imala je i izvrsne rezultate u otporu kotrljanja.

Goodyear, vector, 4 season, odlicna, prilagodljivost, godina, vremenski uvjeti
Goodyearova tehnologija Weather Reactive olakšava prilagođavanje guma Vector 4Seasons promjenama godišnjih doba. Jedinstven dizajn SmartTRED ima posebne zone profila koje se prilagođavaju uvjetima na cesti.

Goodyear, vector, 4seasons, odlicna, vucna, sila, snijeg, led, 3PMFS, zakonski, uvjeti
Trodimenzionalni elastični bridovi na gumi Vector 4Seasons ostvaruju odličnu vuču na ledu i snijegu. Guma ima simbol snježne pahulje, čime se potvrđuje da ispunjava službene standarde namjenskih zimskih guma.

Goodyear, vector, 4seasons, ekološki, prihvatljiva, okoliš, veliki broj, kilometara
Prevalite dulji put s manje goriva zahvaljujući gumama koje se lakše okreću. Gume Vector 4Seasons imaju i bolju kilometražu zahvaljujući smjesi za sve vremenske uvjete i ravnijoj konturi koja ravnomjerno raspoređuje tlak.

Ako vas još nismo zainteresirali za kupnju ovih guma ne znamo što bi više rekli 🙂 Svi vi ostali, javite se telefonom ili mailom…

Vaš Darko Bat

 

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva