Pirelli je predstavio novu cjelogodišnju gumu pod nazivom Cinturato All Season (a kako bi i drugačije 🙂 ), namijenjenu svim kupcima koji žive u urbanim sredinama te namju ekstremne uvjete kao na Alpama, ali ipak i te kako osjećaju zimske šape na sebi.
Ova je guma stvorena za manje / kompaktne automobile i moći će se dobiti u 21 dimenziji raspoređene u 15, 16 i 17 cola. Obzirom da guma ima simbol snježne pahuljice u planini, svi su zakonski uvjeti i više nego ispunjeni. Predstavljanje ove gume bilo je Siciliji, 28. siječnja 2015. Lokacija je jako dobro odabrana jer je u razini mora temperatura bila 15-ak C, na okolnim je planinama bilo oko metar snijega.

Općenito govoreći, guma se kao riba u vodi snalazi u podnebljima gdje zimska temperatura ne pada ispod -2, dok ljetna nikako ne prelazi 30 stupnjeva.

Dok su u Pirelliju razmišljali o novoj gumi, usput su pričali i s potrošačima što im je bitno, odnosno čega se boje. 90 % ljudi reklo je da se boje defekta (probušene gume), a 89 % njih reklo je da bi bez ikakvih problema platilo više za preminum gumu bilo koje marke koja bi im olakšala život u toj situaciji. Zbog toga je Cinturato All Season prva cjelogodišnja guma sa “seal inside” tehnologijom koja omogućava da se guma na neki način sama “popravi” dok se ne dođe do vulkanizera ili mehaničara..

Zvuči dobro.

Vaš Darko Bat

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva