VW Up!  do sada smo vidjeli u mnogo varijacija pa zašto ne bi i još jednu..najnovija prčkarija zove se StreetUp! a košta nemalih 103.000 Kn.

Davno je bilo kada su maleni automobili ujedno i jeftini. Sve smo više svjedoci tome kako njihova cijena vrtoglavo raste i to iz godine u godinu. S nekadašnjih 60.000 kuna cijene su se popele na preko 100.000 kn. Tu granicu premašilo je i posebno izdanje Volkswagenova mališana Up! koje je brand iz Wolfsburga pripremio za europske kupce.

Novi Volkswagen Street up! donosi jedinstvenu vanjštinu koju mu donose posebne crtarije na krovu, poklopcu motora i vratima. Tu su i drugačiji retrovizori, kromirani obrubi svjetala za maglu i 16-colni aluminijski naplatci. Isti dizajnerski izričaj provlači se i putničkom kabinom koja je sada dobila poseban materijal s kojim je presvučena, a sve je dodatno  naglašeno žutim prošivima. Street up! donosi i klimu, RCD 215 radio i drugačiju ručicu mjenjača. Drugačiji je i ovjes ovog mališan koji je dotjeran kako bi mu osigurao sportske karakteristike.

Vaš Darko Bat

Usluge

Saznajte sve o našim uslugama

Savjeti

Savjeti o vožnji u svim uvjetima

BAT Autoservis

Više od pola stoljeća iskustva